DalMed on vuonna 2002 perustettu työterveysasema joka tarjoaa ennaltaehkäisevää ja työkykyä tukevaa työterveyshuoltoa sekä muita terveyden- ja sairaanhoidon palveluja yrityksille ja yrittäjille Kemiönsaarella.

Tällä hetkellä asiakasyrityksiämme on 21. Näiden yhteinen työntekijämäärä on noin 800 henkilöä. Suurimmat asiakkaat ovat Kemiönsaaren kunta, Ab Salmonfarm Oy, Kasnäsudden, Abloy Oy Björkbodafabriken, FNsteel Dalwire Oy Ab, Kemiönsaaren seurakunta ja Sibelco Nordic Oy Ab.

DalMed on Suomen Työterveys ry:n jäsenyhteisö jolla on ympäri Suomea noin 40 asemaa. Tämän verkoston avulla pystymme tarjoamaan valtakunnallisia palveluja tarvitsevalle yritykselle kattavat työterveyshuollon palvelut, myös muilla paikkakunnilla. Verkostollamme pyrimme vaikuttamaan työterveyshuollomme kehitystä maassamme.

 

Missio

Toiminnassaan DalMed tähtää pitkällä aikavälillä omistajayritysten ja muiden palveluihin liittyneiden lähialueen yritysten tuloksen parantamiseen kehittämällä niiden henkilöstön hyvinvointia.

 

Visio

DalMed on paras vaihtoehto lähialueen organisaatioille, jotka haluavat parantaa henkilökuntansa hyvinvointia työssä investoimalla kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon. 

 

Strategia

DalMed tarjoaa palvelukseen vastuullisen, ammattitaitoisen ja joustavan henkilökunnan, työterveyshuollollisesti painotetun sairaanhoidon ilman pitkiä odotusaikoja sekä moniammatillisen työterveyshuollon, jota kehitetään yhteistyössä asiakkaiden kanssa.